Tietosuojakäytäntö

South West Grid for Learning Trust Ltd (jäljempänä “SWGfL”, “SWG”, “”The Grid”, “Our”, “We” ja “Us”) ylläpitää StopNCII.org-sivustoa (verkkosivusto) ja on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tämä tietosuojailmoitus (yhdessä käyttöehtojemme kanssa (osoitteessa swgfl.org.uk/terms) ja kaikki muut asiakirjat, joihin viitataan siinä) määritellään perusteet, joilla käsittelemme sinulta keräämiämme tai meille antamiasi henkilötietoja. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi näkemyksemme ja käytäntömme koskien henkilötietojasi ja sitä, kuinka käsittelemme niitä.

SWGfL on rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö ja takuuyhtiö. Voimme luovuttaa henkilötietojasi mille tahansa ryhmämme jäsenelle, mukaan lukien UK Companies Act 2006:n pykälässä 1159 määritellyt tytäryhtiöt tai holdingyhtiöt, jos tällaisia ​​tytäryhtiöitä tai holdingyhtiöitä on olemassa.

 

SWGfL-tiedot

South West Grid for Learning Trust Ltd: Belvedere House, Woodwater Park, Pynes Hill, Exeter, EX2 5WS. Englannissa ja Walesissa rekisteröity hyväntekeväisyysyhtiö. Yritysnumero: 5589479, hyväntekeväisyysjärjestön numero: (Englanti ja Wales) 1120354 (Skotlanti) SC051351, ALV-numero: GB 880 861 888.

 

Yleistä

  1. Tämä tietosuojailmoitus selittää, kuinka käytämme ja suojaamme henkilötietojasi www.StopNCII.org -sivuston käyttöä varten. Kun käytät verkkosivustoa, keräämme rajoitettuja henkilötietoja emmekä käsittele enempää henkilötietoja kuin on tarpeen.
  2. Ison-Britannian tietosuojalainsäädännön tarkoituksia varten olemme rekisterinpitäjä henkilötietojen käsittelyssä, jos sinulla on:
    1. käytti verkkosivustoamme; ja/tai
    2. käytti palveluitamme verkkosivustomme kautta;
  3. Saamme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja/tai henkilöitä suorittamaan tiettyjä tehtäviä puolestamme. Siltä osin kuin he tarvitsevat pääsyn henkilötietoihin (ja jos emme voi saavuttaa toivottua tulosta antamalla heille nämä tiedot anonymisoidulla tavalla), paljastamme henkilötietojasi vain, jos:
    1. kolmas osapuoli suostuu käyttämään sitä vain sovittuihin toimintoihin eikä muihin tarkoituksiin; ja
    2. kolmas osapuoli suostuu käsittelemään henkilötietoja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti ja Ison-Britannian tietosuojalainsäädännön sallimalla tavalla.

 

Henkilötietojesi käyttö

  1. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn, mukaan lukien:
    1. sähköpostiosoitteesi;
    2. ilmoitus siitä, että olet alle tai yli 18-vuotias; ja
    3. IP-osoitteesi
  2. Käytämme näitä tietoja:
    1. luodaksemme suojatun PIN-koodin käyttöösi ja estää muita käyttämästä tietojasi verkkosivustolla; ja
    2. toimittaaksesi asianmukaista ja tarkkaa sisältöä sinulle ja laitteellesi verkkosivustolta.
  3. Käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi yllä kuvatulla tavalla tai tarpeen mukaan: (i) suojellaksemme elintärkeitä etujasi, (ii) meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettuja etuja varten (viestintä tai viestiä kanssasi; varmistaaksemme hallussamme olevien sinusta olevien tietojen paikkansapitävyyden ja luomme paremman ymmärryksen sinusta palveluidemme käyttäjänä; verkko- ja tietoturvaan, jotta voimme ryhtyä toimenpiteisiin tietojesi suojaamiseksi katoamiselta tai vahingoittumiselta, varkaudelta tai luvattomalta käytöltä; petosten ja muun rikollisen toiminnan estämiseen, kyselyjen, valitusten tai vaateiden hallintaan sekä laillisten oikeutemme vahvistamiseen ja puolustamiseen); tai (iii) meitä koskevien lakisääteisten velvoitteiden noudattamisesta.
  4. Täyttääksemme pyyntösi poistaaksesi hajautetut kuvat sosiaalisen median palveluista ja muista tietoyhteiskunnan palveluista, henkilötietosi jaetaan niille palveluille, jotka saattavat olla Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Tarvittaessa ja koska Yhdistyneen kuningaskunnan yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 49 mukaisia ​​poikkeuksia ei ole, otamme käyttöön sopimusvalvontatoimenpiteet ja -menettelyt tällaisten palveluntarjoajien kanssa suojataksemme riittävästi oikeuksiasi.
  5. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen. Kun peruutat suostumuksesi tiivistettujen kuvien käsittelyyn, poistamme tiivistesi järjestelmistämme ja ohjeistamme myös alan kumppaneita tekemään niin. Huomaa kuitenkin, että kun alan kumppanit saavat tietoonsa hajautussisällön, joka rikkoo heidän käytäntöjään, he varaavat oikeuden jatkaa kyseisen sisällön poistamista.
  6. Lisätietoja tietojen säilytysajasta on saatavilla säilytyskäytännössämme, joka on saatavilla pyynnöstä.
  7. Tallennamme kaikki meille antamasi tiedot suojatuille palvelimillemme tai palveluntarjoajiemme toimittamille suojatuille palvelimille.

 

Evästeet

  1. Verkkosivustomme sijoittaa tietokoneellesi vain evästeitä, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta voimme tarjota haluamaamme palvelua
  2. Erityisesti käytämme Google (Re) Captchaa sekä Luo- että Poista-näytöissä. Tässä oleva linkki kuvaa evästeet. https://developers.google.com/recaptcha/docs/faq#does-recaptcha- käytä evästeitä.
  3. Käytämme tällä hetkellä myös “IP-Infoa” IP-osoitteen ja lähetysalueen saamiseen. Heidän evästeiden käyttönsä ja tietosuojakäytäntönsä on kuvattu täällä. https://ipinfo.io/privacy-policy

 

Oikeutesi

  1. Kun käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, sinulla on seuraavat oikeudet:
    1. oikeus saada tietoa siitä, että käytämme tai tallennamme henkilötietojasi. Tämä tietosuojailmoitus neuvoo sinua tästä;
    2. oikeus saada kopio hallussamme olevista henkilötiedoistasi;
    3. oikeus vastustaa suoramarkkinointia peruuttamalla sen tilaus;
    4. oikeus vastustaa oikeutetun edun perusteella tapahtuvaa käsittelyä;
    5. oikeus poistaa käyttämämme tai hallussamme olevat sinuun liittyvät tiedot;
    6. oikeus tietojen siirrettävyyteen;
    7. oikeus vastustaa päätöksiä, jotka tehdään automaattisesti;
    8. oikeus saada tietosi oikaistuiksi, jos ne ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä.
  2. Huomaa, että jotkin näistä oikeuksista eivät ole ehdottomia ja niihin voidaan soveltaa poikkeuksia, joihin voimme luottaa.

 

Valitukset

  1. Jos olet huolissasi jostain käsittelystämme tai henkilötietojemme kohdista, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat alla.
  2. Jos emme pysty ratkaisemaan huolenaiheitasi, sinulla on oikeus valittaa UK Information Commissioner’s Officelle.

 

Ota yhteyttä

Lue tämä ilmoitus huolellisesti ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: privacy@swgfl.org.uk. Tai kirjoittamalla osoitteeseen:

Tietosuojapäällikkö
South West Grid for Learning Trust
Belvederen talo
Pynes Hill
Exeter
EX2 5WS

Tai puhelimitse numeroon: 0345 601 3203

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojailmoitusta ajoittain ja suosittelemme, että tarkistat sen säännöllisesti. Tämä tietosuojailmoituksen versio päivitettiin viimeksi marraskuussa 2021.

Menu